Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Το Απολυτο Λευκο Του Χειμωνα


Οκ, καταλαβαινω οτι για πολλες γυναικες το λευκο εχει συνδυαστει με την ανοιξη και το καλοκαιρι... δεν ξερουν βεβαια..οτι πλεον θωρειται ενα απο τα πιο must χρωματα ακομα και το χειμωνα!!!
Δεν θα πρεπει λοιπον να διστασουμε να το βαλουμε στις κατεξοχιν σκουρες και μουντες αποχρωσεις που συνηθιζουμε να φοραμε το χειμωνα!!Και οταν λεω να το βαλουμε δεν εννοω μονο σε ενα μπλουζακι η μια φουστα ...αλλα να τολμησουμε το "totally white look" που ειναι οτι πιο κομψο, θυληκο, και φωτεινο επιτασσει η μοδα!!! Τολμησε ενα λευκο ανδρογυνο κουστουμι για να εισαι sexy, ενα αερινο φουστανι για πιο girly αποτελεσμα η ενα all time classic "χιονισμενο" παλτο που ταιριαζει με ολα σου τα ρουχα!!!! Και μιας που λεμε για λευκο να πουμε οτι οπως και ολα τα χρωματα εχει κι αυτο τις αποχρωσεις του...λευκο του παγου, το off-white λιγο πιο ξεθωριασμενο, λευκο με ιριδιζον στοιχεια, λευκο προς απαλο μπεζ..ολα ενδυκνειται για το χειμωνα!!! Κατα τη γνωμη μου μαζι με το κοκκινο και το μαυρο συγκαταλεγεται στα πιο γιορτινα χρωματα τωρα που πλησιαζουν και τα Χριστουγεννα κι ολες αναρωτιομαστε τι να θα βαλουμε!! Ειναι μια safe, minimal και up-to-date επιλογη!!


Εγω το λευκο μου τζιν που προηγουμενους χειμωνες συνηθιζα να μαζευω μαζι με τα καλοκαιρινα μου, φετος τον εχω στη πρωτη γραμμη της ντουλαπας μου!!!

Ας δουμε λοιπον ολους τους συνδυασμους κι ας υποκυψουμε στη διαχρονικη και classy γοητεια του!!

Λευκο Φουστανι : Βαλτο, με ενα leather jacket για πιο rock εμφανισεις, me sneakers για πιο casual εμφανισεις, με σκουρο καλσον και αξεσουαρ οπως μια ζωνη που θα του δωσουν στυλ, αλλα ακομα κ με γυμνο ποδι συνδυασμενο με μια γοβα σε nude χρωμα αλλα και μαυρη για οσες αντεχουν το κρυο !







Μια λευκη φουστα ευκολα μπορει να συνδυαστει με ενα πουκαμισο αλλα και ενα πουλοβερ, σε maxi, midi η mini γραμμη δεν εχει σημασια το αποτελεσμα θα ειναι τελειο !!




Το αγαπημενο μου ολων ειναι τα λευκα πατελονια σε τζιν, φαρδιες πατελονες, κουστουμι, ακομα και ολοσωμη φορμα σε λευκο χρωμα αποθεωνουν τη θηλυκοτητα μιας  γυναικας με το καλυτερο τροπο!!!







Τελος θα δουμε παλτο σε λευκο χρωμα...οτι πιο αρχοντικο και κλασσικο κι οχι απαραιτητα απο κασμιρ που συνηθως βλεπουμε στους μεγαλους οικους και δυστυχως δεν μπορουμε να αγορασουμε αλλα οικονομικα παλτο που με τι φινετσα τους θα κλεψουν τη παρασταση! 
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.