Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Leopard : Πως να το φορεσεις σωστα!!!



Το λεοπαρ ειναι ενα εντονο print στα ρουχα και αρκετα παρεξηγημενο μιας και πολυ καιρο κυριαρχουσε η αποψη οτι ειναι κιτς μεγαλιστικο παλιομοδιτικο και ξεπερασμενο!!! Οι γυναικες η το αγαπουν η το μισουν.Εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια μιας και η αγρια γοητεια ενως τετοιου ρουχου μου αρεσει πολυ..!!!
Παρολα αυτα το "animal print" οπως συνηθιζεται να λεγεται τα τελευταια χρονια εχει μπει για τα καλα στις μεγαλες πασαρελες  αλλα και στη ζωη μας!!!!

Μπορει να γινει εκκεντρικο , σεξι , σπορ, κομψο ακομα και ροκ. Μπορει να χαρακτηριστει και ως "vintage" ρουχο μιας και σε παλιοτερες εποχες το προτιμουσαν οι γυναικες της "αριστοκρατιας". Το χαρακτηρα τον βαζεις εσυ αναλογα με το πως θα το συνδυασεις!!!  Το συναντας σε ρουχα παππουτσια τσαντες αξεσουαρ...τολμησε το ..αρκει να μην το παρακανεις...θελει προσοχη γιατι ειναι παρατολμο και πολυ ευκολα μπορει να χαρακτηριστει ως κακογουστο.Προσπαθησε ο τροπος που θα το φορεσεις να συμβαλει στην επιτυχια της εμφανισης και του στυλ σου!!!

Παμε να δουμε μερικους  απο τους πιο στυλατους συνδυασμους!!!

1. Φορεσε το με ενα απλο τζιν πουκαμισο σε φιαρδια γραμμη για πιο casual καθημερινες εμφανισεις!



2. Συνδυασε το με  λευκο top η με δαντελα!! Ετσι η "αργριαδα" του ρουχου θα εναρμονιστει τελεια με το εκλεπτισμενο και ρομαντικο υφος του λευκου και της δαντελας.


3.Φορεσε το με ενα boyfriend τζιν πατελονι!!!Ετσι δεν θα δειχνεις υπερβολικα σεξι αλλα στυλατη απο το πρωι μεχρι το βραδυ!!Το ανδρογυνο στυλ αυτου του πατελονιου κολακευει σχεδον ολες τις σιλουετες!!!

4. Οι πιο τολμηρες μπορουν να το συνδυασουν με ενα διαφοετικο print πως τη ριγα η το πουα ακομα και το military. Εκκεντρικο για οσες θελουν να ξεχωριζουν χαριζει ενα "rock chic" υφος  στο ρουχο!




5. Eπισης φορεσε το με leather skinny παντελονι και ενα ησυχο top απο πανω ενας πιο "punk" συνδυασμος για γυναικες που ακολουθουν τις τασεις της μοδας!!!Απογειωσε το με ψηλοτακουνα uncle boots!



6. Για τις γυναικες που αγαπουν το "all time classic" στυλ μπορει πολυ ομορφα να συδυαστει με μια λευκη φουστα σε κλασσικη midi γραμμη και να φορεθει ανετα απο το γραφειο μεχρι μια βραδυνη εξοδο!


  Τελος για οσες δεν αγαπουν η δεν θα φορουσαν κατι σε leopard ειτε γιατι δεν τους αρεσει ειτε γιατι το φοβουνται...ας επιλεξουν καποιο αξεσουαρ η τσαντα η παππουτσια...να δωσουν με μικρες λεπτομερειες ενταση στο ντυσιμο . Δειτε μερικες ιδεες



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.