Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

The "Scottish" Look!!!


Μοδα ειναι αυτη και ξαναγυριζει!!!Ο λογος?Μα φυσικα για το καρο!! Φετος ειναι και παλι η χρονια του ..θα το βρεις παντου σε μεγαλη ποικιλια μιας και αποτελει το big trend της χρονιας!!!
Εγω ανεκαθεν το αγαπουσα και παντα θα υπηρχε στη ντουλαπα μου...απο τοτε που που ημουν ερωτευμενη με το Kurt Cobain που δυσκολα το εβγαζε απο πανω του!!! Βαλε λοιπον κι εσυ τη σκοτσεζικη κουλτουρα στη ζωης σου ακολουθωντας τις τασεις της μοδας.

Trend Alert αυτη τη φορα για το καρο!!! Οι μεγαλυτερες fashion bloggers το τιμησανε σε ολες τις εβδομαδες μοδας  και με τις street style εμφανισεις τους εκλεψαν την παρασταση!!

Αν φοβαστε οτι μοδα ειναι θα περασει... μην ανυσηχειτε μπορειτε να το βρειτε σε μεγαλες αλυσιδες καταστηματων σε πολυ χαμηλες τιμες!!!!

Παμε να δουμε μερικες προτασεις για το πως μπορουμε να φορεσουμε το καρο!!!

1) Σε πουκαμισο, με μια leather φουστα και εντονα αξεσουαρ για μια απογευματινη εξοδο, με ενα σκισμενο σορτακ για πιο casual κοριτσια, με ενα ενα πατελονι σε πιο κλασσικη γραμμη για το τελειο ανδρογυνο look, αν εχεις το στυλ αλλα και το σωμα μπορεις επισης να το συνδυασεις με μια baggy βερμουδα και να γινεις το απολυτο fashion icon (προσοχη ομως θελει σιγουρα ψηλοτακουνα παππουτσια για να μην μας δειχνει  κοντες)!! Μπορεις ακομα να το δεσεις στη μεση ισα ισα για να σωσει τη πινελια του στο ντυσιμο σου!!!







Φορεσε το σε φορεμα η φουστα!!!!Midi ,mini, φαρδια η pencil το αποφασιζεις εσυ!!! Φορεσε την με φουτερ, με πουκαμισο, με ενα πιο punk rock t-shirt , με πουλοβερ, με ενα sexy crop-top...Αναλογα με το που θα πας μπορεις ανετα να το φορας απο το πρωι μεχρι το βραδυ!!!














Ενα καρο παλτο η σακακι επισης θα δωσει χρωμα και στυλ ακομα και στο πιο βαρετο ντυσιμο μας!!!Ενω θα τραβηξει ολα τα βλεμματα!!!






Φορεσε το σε μπουζακι !!Κανε ενα απλο καθημερινο σπορ ντυσιμο αλλα καθολου βαρετο!!!Για μια που ειναι πολυ τομηρη μπορει με ενα statement κολιε η μια πιο καλη τσαντανα το κανει να φαινεται ακομα πιο ενδιαφερον!


Τι θα ελεγες για μια ολοσωμη καρο φορμα ενα πατελονι η ενα κολαν????Εγω λεω ναι!!! Ειναι ανετα, πολυ stylish και πετυχαινουν το απολυτο grunge style!!







Και μη ξεχασουμε φυσικα το καρο στα κασκολ !!! Ο καιρος ειναι ο καταλληλος...Ας τα φορεσουμε λοιπον!!!





"Καρο της νταμας" λοιπον κυριες μου!!!Εσεις ακομα να το τολμησετε?









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.