Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014

Η Μπυρα Κανει Καλο Στην Υγεια!!!


Επιτελους ηρθε η δικαιωση!!!!!!!!!!!!!!!Σαν γνωστη μπεκροκανατα που ειμαι ειχε τυχει να ακουσω για τις ιδιοτητες της μπυρας, ετσι λοιπον αποφασισα να το ψαξω λιγο το θεμα κα να το μοραστω μαζι σας ωστε να απενοχοποιησουμε τελειως το πιο δημοφιλη ποτο στον κοσμο!!!Ξανθες οι καστανες ειναι ολες καλες!!!! Σε ποιον δεν αρεσει αλλωστε ενα παγωμενο ποτηρι μπυρα μαζι με το φαγητο του??????Η ακομα και οταν βγαινει μια βολτα να διασκεδασει κι εχει αποφασισει οτι δεν θελει να πιει καποιο βαρυ ποτο??



Παμε να δουμε μαζι τα οφελη:


1)Πρωτα απο ολα η μπυρα κατευναζει τα νευρα και σε χαλαρωνει....ο λυνισκος που περιεχει σου προκαλει το αισθημα της νυστας και πολλες φορες της ξεκουρασης. Σε μεγαλυτερη ποσοτητα απο ενα ποτηρακι βεβαια εχει τα αντιθετα αποτελεσματα...δηλαδη το αλκοοολ που περιεχει σου δινει το αισθημα της χαρας (αρκει βεβαια να μην το παρακανεις οπως στη δικη μου περιτωση)!!!

2)Βοηθαει πολυ στο δερμα!!!Ναι κυριες μου αν θελετε απαλο, λαμπερο και καθαρο δερμα πιειτε αφοβα μπυρα!!!!Στα παλια χρονια οι γυναικες της αριστοκρατιας συνηθιζαν να πλενονται με μπυρα 1-2 φορες τη βδομαδα!!!

3) Βοηθαει τα μαλλια: Υπαρχουν και τα γνωστα σαμπουαν που το επιβεβαιωνουν με το υπεροχο αρωμα!!! Χαριζει λαμψη τα κανει λεια και μαλακα, ενω οι βιταμινες Ε τα βοηθα να μακρυνουν πιο γρηγορα!!!

4)Βοηθαει στην καλη λειτουργια της καρδιας!!! Το μαγνησιο και το φωσφορο  που περιερχει ειναι ανασταλτικοι παραγοντες εμφραγματων. 

5)Kανει καλο στα νεφρα: Λογω του οτι ειναι πολυ διουρητικη και της περιεκτικοτητας της σε νερο βοηθα στην καταπολεμηση της πετρας!

6)Εχει αντιβακτηριδιακη δραση: Ετσι εαν νοιωθετε οτι σας περιτριγυριζει καποιο κρυωμα ...πιετε ενα ποτηρι ζεστη μπυρα!!

7)Κανει καλο στις ανδρικες επιδοσεις και στην καταπολεμηση του προστατη: Η αιτια;; O ψευδαργυρος που περιεχει!!!Γι αυτο κοριτσια οταν βλεπετε τα αγορια σας να καταναλωνουν μπυρες μην γκρινιαζετε !!!

8) Η μπυρα δεν παχαινει: Ειναι μυθος οτι η μπυρα παιχαινει...1 ποτηρι εχει περιπου 100 θερμιδες!!! Αυτο σημαινει οτι ο ορος μπυλοκοιλια δεν οφειλεται στη μπυρα αλλα στους πιτογυρους που την συνοδευουμε!!!

9) Η μπυρα (χωρις αλκοολ βεβαια) κατεβαζει γαλα στο θηλασμο!!! Η βυνη που περιεχει ειναι γνωστη για την αυξηση της παραγωγης γαλακτος!! Ενω υπαρχει και σε καψουλες στα φαρμακεια!!

10)Βοηθαει τα κοκκαλα!! Λογω της περιεκτικοτητας της σε σιλικονη προλαμβανει ασθενειες οπως η οστεοπορωση και βοηθα στην πυκνοτητα των οστων.

11)Βοηθα την πνευματικη εργασια!!! Απιστευτο κι ομως αληθινο!Ερευνες σε ανθρωπους μεγαλυτερης ηλικιας εδειξαν οτι οσοι καταλανωναν 1-2 ποτηρια μπυρας ημερησιως ηταν λιγοτερο επιρρεπης σε ασθενειες οπως το αλτσχαιμερ η η ανοια!!! 

12) Λειτουργει ως φυσικο ξανθιστικο!!! Οσες λοιπον εχετε ξανθα μαλλια οπως εγω χρησιμοποιηιστε το για τη διατηριση του χρωματος

13)Βοηθα στην αυξηση του στηθους: Υπαρχει μαλιστα και εργοστασιο μπυρας στη Βουλγαρια που παρασκευαζει μια συγκεκριμενη μπυρα που υποσχεται να κανει το ονειρο πολλων γυναικων για μεγαλυτερο στηθος πραγματικοτητα!!!Ο λογος??Για την μπυρα "Bohza"

14)Προστατευει απο εγκεφαλικα επεισοδια!! Η μπυρα σε λογικες ποσοστητες παντα εμποδιζει τη δημιουργια θρομβωσεων και διευκολυνει τη καλη κυκλοφορια του αιματος .

15)Αυξανει τα επιπεδα των βιταμινων και μειωνει την εμφανιση διαβητη!! Αυτο αφορα εως 2 ποτηρια την ημερα και μονο!!!

Οπως καταλαβενεται φιλες μου πιειτε αφοβα και χωρις τυψεις!!!Τι περιμενετε??????


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.