Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

I lost my "taste". If you find it call me....

Κορίτσια θα μπω αμέσως στο ψητό γιατί δεν κρατιέμαι με αυτά που έχουν δει τα μπιρμπιλοτα μάτια μου:

Courtney Love:Kαι πλήγωσες τον Kurt Cobain κ είσαι και κιτς!πόσα να αντέξω πια; Έχεις μια τάση να δείχνεις το καθόλου πλούσιο στήθος σου , να έχεις σπασμένα κουμπιά στα δήθεν πουκάμισα που φοράς και να σκίζεις με μίσος αυτό που εσύ αποκαλείς...ρούχα!
Τελικά τι πίνεις και πόσο;

Justin Bieber: Αυτός ο βουτυρομπεμπεκάς είναι μια κατηγορία μόνος του....  τουλάχιστον η δική μας γενιά στη κατηγορία βουτυρομπεμπεκας άκουγε άτομα που δεν φορούσαν πυτζάμα παππουδίστικη  με γραβάτα για να πάρουνε ενα βραβείο απο το MTV. Έβαζαν χειρότερα και ήταν πιο coooool!!!!

Rihanna: Ταμπά μποτάκι ψηλοτάκουνο, πορτοκαλιά κάλτσα, μασαζοκορσες στο χρώμα του δέρματος. μοβ κίτρινο ροζ ασπρόμαυρο σορτσάκι, μαύρος κορσές, ασπρόμαυρο ριγέ σακάκι 4πλο κολιέ. κόκκινο μαλλί κ φόντο το γκαράζ. Κι εγώ αν σε έβλεπα έτσι να κυκλοφορείς θα στις εβρεχα βρε κοριτσάκι μου...

Bjorke: Ο κύκνος είναι νεκρός πάνω της;;;;;;; Κακή επιλογή παπουτσιού δεν ταιριάζει απόλυτα με το  πεθαμένο κύκνο....

Whoopi Goldberg: Το κουνέλι από που θα βγει;;;;;;

Ούτε ξέρω πως σε λένε: Δεν είσαι η Cyndi Lauper κουκλίτσα, με λαχανί κορμάκι και νερομπογιές στη μούρη δεν πάμε μπροστά.... this is not the 80's!!!

Εσένα κι αν δεν σε ξέρω: Της είπαν τελευταία στιγμή ότι έπρεπε να παρευρεθεί στη τελετή απονομής των ΟΣΚΑΡ και δεν είχε τι άλλο να βάλει. Ούτε σουτιέν. Τύλιξε και με μια κορδέλα τη γάμπα για να μην βγει γυμνή εντελώς έξω... και ..βου α λα!!!!
Sarah Jessica Parker:Ήξερα ότι είναι ανισόρροπη,(μα και στο sex and the city δεν ήταν και καμιά...ισορροπημένη περίπτωση γυναίκας...)αλλά ντυνόταν σχεδόν πάντα τέλεια!!!!Ήταν να μην της απαγορεύσει ο γιατρός, σου λέει να μη ξαναβάλει τα ψηλοτάκουνα και τα manolo, κ  αυτή το έριξε στο παιδικό παπούτσι;;;; και στις κάλτσες της κόρης της;;;; λεφτά δεν έχεις μαρη να πάρεις μια μπαλαρίνα Loυboutin???? Καλά το ψαροκάικο  τζινακι κ το κοντό κόκκινο τσαντάκι τι να πω.... εύγε!!! Πάλι καλά η κόρη είναι για τζιτζι!

Κate Perry; Αν φορούσε αυτές τις ξύλινες παντόφλες με τη καλτσόυλα την άσπρη ούτε αυτή θα τη σχολίαζα να ξετε...

Mena Subari: Εσύ τώρα πήρες αυτή τη μπλούζα από κανένα ΖΑRA και ήθελες ντε και καλά να τη βάλεις κάπου.
Σε καταλαβαίνω, το ίδιο έπαθα με το τζιν πουκάμισο που πήρα και εγώ αλλά βρε καλό μου  με αυτή τη φούστα;;; σαν πασχαλινό αυγό είσαι;; οχι;;;

Είτε σε λέμε Maley Cyrus είτε Γούλα (απο το Βαγγελης), είτε είσαι στα ΜΤV είτε στη Λεμπεση (κάθετη της Συγγρού), το αποτέλεσμα είναι ένα.

Vivienne (Westwood) :και τραπεζομαντηλο ουράνιο τόξο απο το jumbo και δυο τσάντες και γυαλιά στο χέρι , και καρφωμένο στη κεφαλή ένα ηπειρώτικο κεφαλοδεμα.....! Αν εσένα σου αρέσει οκ πάω πάσο!

Κate Winslet: Καπελαδούρα χρυσή με λεπτομέρεια τριανταφυλλου επίσης χρυσού και δαντέλας επίσης χρυσής έως και κίτρινης τη λες (Υ.Γ:οι Αγγλοι δεν φημίζονται και για το γούστο τους!!)
Lady Gaga; Κοίτα δεν ειναι σαν το Κουασιμόδο, οχι!!! Είναι πολυ ευρηματικό θα έλεγα και ίσως και να ζηλεύω λίγο.... τόσες ώρες στο γραφείο ξέρεις ποσό καλό θα μου έκανε να φοράω ενα τέτοιο για τη πλάτη;;;;; Πφφφφ
Θα ακολουθήσει και round 2!!!!! 
Stay Tuned!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.