Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

John Rankin Wadell : The "Extreme" Fashion & Beauty Photographer


Ο Αγγλος φωτογραφος γεννηθηκε το 1966 και ειναι περισσοτερ γνωστος για τις ιδιαιτερες fashion και beauty φωτογραφισεις  μιας και ειναι παντα ανατρεπτικες και περα απο τα συνηθισμενα!!! Αγαπαει το extreme μακιγιαζ και του αρεσει να μεταμφιεζει τις γυναικες με ενα πολυ ιδιαιτερο τροπο!!!Μεσα απο τη δουλεια του θα δεις διαφορους πειραματισμους, πολυ χιουμορ, εκφραστικοτητα, διψα για δημιουργια και προτοτυπια !!Το ταλεντο του ειναι μεγαλο και η ματια του απο τις πιο εξυπνες που εχω δει!!! Η πρωτη σκεψη που μου ηρθε στο μυαλο οταν ειδα μερικες απο τις φωτογραφισεις του ηταν: "Μα καλα ποσο cool ειναι ο τυπας?" Επισης ειναι εκδοτης των πιο μοντερνων "free press" εντυπων στη Αγγλια, ενω εχει κανει εξωφυλλο και για το δικο μας "Athens Voice". Ετσι λοιπον ολα αυτα μου  τραβηξαν τη προσοχη και αμεσως μπηκα και χαζευα επι ωρες το portofolio του!!Πολυ καλος ειναι επισης στα πορτραιτα και πολλοι διασημοι οπως David Bowie , Vivienne Westwood, Queen Elizabeth II, Kate Moss, Maddonna, και Bjork  τον εχουν εμπιστευτει!!! Σας παρουσιαζω μερικες απο τις αγαπημενες μου φωτογραφιες του!!


"Beauty Photography"





                           
                                              




 













                                                         
                                                                   Portraits

David Bowie

Kate Moss

Juliette Binoche

Madonna

Bjork

Queen Elizabeth II

Vivienne Westwood

Rebel Wilson

Monica Belluci

Scarlette Johansson

Jessie J

Beth Ditto


Heidi Klum

Adele

Kevin Spacey

Liv Tayler

Holly Willough

Kate Perry


Louise Page

Pete Doherty

Mary-Kate Olsen

Emma Watson

Ricky Gervais

Hugh Grant

Christian Louboutin

Sienna Miller

Keith Richards

Benicio de Toro

Natalie Imbruglia
Mick Jagger

George Clooney

Romain Duris


Και φυσικα πολλα ακομα προσωπα και celebrities που μπορειτε να δειτε αν ψαχουλεψετε κι εσεις το τεραστιο portofolio που διαθετει!!!

Πριν κλεισω θελω να αναφερθω  ισως στην πιο σημαντικη δουλεια του ως φωτογραφος οπως εχει παραδεχτει και ο ιδιος κι αυτο ηταν ενα project που λεγοταν "Women's Aid" και ενημερωνε για τη γυναικεια κακοποιηση την ωρα που καλουσε ολες τις γυναικες να βγουν και να το πουν!!Οι φωτογραφιες μιλανε απο μονες τους!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.