Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ροφηματα "Λιποδιαλυτες"!!

Πραγματικα εχω βαρεθει να βλεπω διαφημισεις για χαπια,"μυστικα" ροφηματα απο εξοτικα φρουτα η καφεδες αδυνατισματος που υποσχονται θαυματα!! Μια καλοστημενη κομπινα κερδους για μερικους ευκολοπιστους που προσπαθουν να χασουν κιλα και τιποτα αλλο!! Ολα αυτα τα προιοντα εχουν κατακριθει απο ειδικους !!!Ενω το μονο που μπορει να χασεις αν τα αγορασεις ειναι τα λεφτα σου!!! Υπαρχει κατι καλυτερο  απο τα φυσικα προιοντα που ευκολα και πολυ οικονομικα μπορουμε να προμηθευτουμε και να δημιουργησουμε εμεις τους δικους μας σπιτικους λιποδιαλυτες;;;


1)Πρασινο τσαι: Λιποδιαλυτικο και αντικυτταριδικο, το πρασινο τσαι χωρις προσθηκη ζαχαρης αυξανει το μεταβολισμο !!!

2) Νερο με λεμονι -κανελα - μελι: Βοηθαει στη ρυθμιση του σακχαρου, την απωλεια βαρους και την καλη λειτουργια του αιματος και του εγκεφαλου!!!





3)Χυμος απο γκρεηπφρουτ: Ερευνες εδειξαν οτι η καταλαλωση γρεηπφρουτ πριν το φαγητο με τη ιδια ποσοτητα που συνηθιζατε να τρωτε βοηθα στο να χασετε μισο κιλο τη βδομαδα!!!Πλουσιο σε βιταμινη C καταπολεμα το λιπος και τη χοληστερινη.


4)Χυμος Ανανα: Βοηθαει στη πεψη των πρωτεινων!!!



5)Ιβισκος- Λουιζα- Τσουκνιδα: Ο ιβισκος βοηθα στην δυσκοιλιοτητα ενω μεταβολιζει τους υδατανθρακες. Η Λουιζα το πιο γνωστο βοτανο κατα της παχυσαρκιας ρυθμιζει την ορεξη, ενω η Τσουκνιδα βοηθα τον οργανισμο στον ελεγχο του βαρους.


6)Χυμος απο μηλα η μηλοξιδο: Αποτοξινωνει τον οργανισμο και βοηθαει στη καλη λειτουργια του στομαχιου.Ενω εχει ελαχιστες θερμιδες!!


7) Χυμος λαχανικων: Ειναι πλουσιος σε βιταμινες!!!!Επιλεξτε το καροτο που ειναι νοστιμο μαζι με σελινο και μαιντανο που καινε λιπος, βοηθουν στν καταπολεμηση της κυτταριτιδας και της κατακρατησης υγρων!


8)Καφες: Δεν χρειαζεται να ειναι καποιος εξιδικευμενος καφες για να κανει τη δουλεια του!!!Ελληνικος η και γαλλικος χωρις προσθηκη ζαχαρης δεν εχουν θερμιδες και ειναι γεματοι με αντιοξειδωτικα.Αυξανει τους παλμους της καρδιας αρα και δουλευει ο μεταβολισμος..αρκει να μην το παρακανετε!!!



9)Χυμος απο ροδι η πορτοκαλι: Πλουσιος σε βιταμινες C,A,E σιδηρο και φυτικες ινες βοηθουν στην καλυτερη λειτουργια του οργανισμου,την καταπολεμηση αθενειων και φυσικα την απωλεια λιπους.


10)Τσαι με τζιντζερ η αλλιως πιπεροριζα: Τονωνει τη κυκλοφορια του αιματος και αυξανει το μεταβολισμο ενω ταυτοχρονα δημιουργει το αισθημα του κορεσμου!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.