Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Hollywood Look !!!! Εyeliner and red lips!!

Τολμηστε τα κοκκινα χειλη!!! Τα κοκκινα χειλη ειναι μια επιλογη που στο παρελθον ελαχιστες τολμουσαν ..ειτε γιατι εχουν χαρακτηριστει ως υπερβολικα σεξι ειτε γιατι για καμποσο καιρο επικρατουσε η αποψη οτι ηταν καθαρα για βραδυνο μακιγιαζ...κατι που σιγα σιγα αρχιζει και ξεπερνιεται μιας και ολο και περισσοτερες γυναικες τολμουν ένα κλασικό Hollywood Look με εκτυφλωτικά κόκκινα χείλη. Τ α κοκκινα χειλη ειναι το οπλο πολλων σταρ για λαμπερο look...οπως εχει αλλωστε πολυ σωστα η Gwyneth Paltrow "Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick. "







Eyeliner: Aπο την απολυτη γραμμη της Merylin Monroe την πιο ρετρο οπως της Lana Del Rey μεχρι την πιο extreme και τολμηρη χρηση της οπως στη περιπτωση της αξεχαστης Amy Winehouse το eyeliner αποτελει must ταση και της φετινης σεζον ενω οι γυναικες το αγαπουν ιδαιτερα μιας και κανει τα ματια να φαινονται πιο γατισια!!! Ο τρόπος που θα σχηματίσετε την γραμμή μπορεί να μεταμορφώσει το μακιγιάζ των ματιών σας σε gothic, drama, retro, ανάλαφρο, κλασσικο girly ικανοποιώντας έτσι όλα τα γούστα αλλα και ηλικιες. Το eyeliner ειναι ενα μακιγιαζ απο μονο του..Ολοκληρώστε το απλα με ενα έντονο κόκκινο κραγιόν!!!


Τολμηστε το οπως οι Stars του Χολυγουντ!!!!

Μerylin Monroe

Lana Del Rey

Madonna

Οlivia Palermo

Rihanna

Cara Delevingne

Megan Fox 
Βlake Lively


Aλλα και στη πιο extreme εκδοχη του αυτη της Amy Winehouse ισως της καλυτερης τζαζ σοουλ και μπλουζ φωνης που περασε στη μουσικη σκηνη τα τελευταια χρονια.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.