Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

STRIPPES !!!!!!


Απο τις φυλακες, στις μεγαλες πασαρελες και στις ντουλαπες μας!!!


Οι ριγες στα ρουχα ειναι κατι το οποιο αρεσει πολυ σε ολες τις ηλικιες και τις προτιμουν πολλες γυναικες τοσο το καλοκαιρι οσο και το χειμωνα..ωστοσο θα το χαρακτηριζα και ως παρεξηγημενο ρουχο μιας και η πρωτη ερωτηση που μας ερχεται στο μυαλο οταν επιλεξουμε να φορεσουμε ρουχο που εχει πανω ριγες ειναι "Μηπως με παχαινει???" οντως οι οριζοντιες ριγες δεν κολακευουν????/οι καθετες θα με κανουν να φαινομαι ψηλοτερη και κομψοτερη?????????

Ολοι αυτοι οι μυθοι γυρω απο τις ριγες εχουν καταρευσει...μιας και οι μεγαλυτεροι σχεδιαστες ρουχων υποστηριζουν οτι το μονο που μπορει να σου κανει ενα ρουχο με ριγες ειναι να δωσει ενα πολυ ιδιαιτερο touch στο στυλ σας!!!

Φορεσε ενα totally stripped look!!! Τολμηρο?? Ναι, αλλα το αποτελεσμα υπεροχο!



Φορεστε σακακι με ριγες!!!! Μπορει να ειναι κομψες με ενα πατελονι σε πιο φαρδια γραμμη αλλα και casual με τα πλεον αγαπημενα μας jeans ειτε σε skinny ειτε σε boyfriend γραμμη!



Οσο πιο φαρδια ειναι η ριγα τοσο πιο εντονο και τολμηρο το αποτελεσμα!!!Εμενα μου αρεσουν πολυ κι οχι απαραιτητα στο κλασσικο ασπρομαυρο τους χρωμα!!!Τολμηστε το και σε αλλους συνδυασμους και δεν θα χασετε..αντιθετα ετοιμαστειτε να ξεχωρισετε!




Επιλεξτε το σαν μπλουζακι η πουκαμισο!!!
Η πιο συχνη χρηση του γιατι φοριεται ολες τις ωρες συνδυαζετσαι με οτιδηποτε διαλεξετε απο κατω  ενα τζιν, ενα leather παντελονι μια πιο κλασσικη φουστα σε pencil γραμμη αλλα και skinny παντελονι σε εντονο χρωμα οπως το κοκκινο!!Μη διστασετε να το φορεσετε απο το καφε μεχρι το γραφειο!!!






MIX AND MATCH!!!!!!! Το αγαπημενο μου και λιγοτερο βαρετο απο ολα!!!Ταιριαξτε τα "αταιριαστα"!!! Ο μυθος των ακρως σεταρισμενων ρουχων εχει ξεπεραστει !! Τολμησε το με αλλα prints οπως το φλοραλ, οι γεωμετριες, το πουα ...και πιστεψε με δεν θα περασεις απαρατηρητη !!!






Τελος φορεσε το σαν αξεσουαρ να δωσει την "τσαχπινια του στο υπολοιπο ντυσιμο"!!!!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.