Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

All time all stars!!


Converse.

Ενα όνομα μια ιστορία που βασταει σχεδόν αιωνα. ....ίσως η πιο διάσημη εταιρεια αθλητικών ειδών στο κοσμο.

Κάθε σπίτι σίγουρα στη ντουλάπα της έχει κάτι με την επωνυμία converse ,απο ενα πανινο παπούτσι μέχρι μπλούζα.


Μπορεί να είναι αψεγαδιαστο κ της ...κουτας, μπορει και να είναι βρωμικο και σκισμένο. Όπως και να είναι πάντα θα είναι μέρος της κλασσικής μόδας όχι μονο της γυναικείας, κ θα μπορεσει να σε βγάλει ασπροσπροσωπη για κάθε ειδους ντύσιμο που θες να κανεις. 
Απο το 1905 κατάφερε να εδραιωθεί στο χώρο του αθλητισμού με αποκορύφωμα τη συμφωνία της εταιρείας με ομάδες του NBA ,ως αποκλειστικός χορηγός τους. Μπορεί το 2001 να κυρήξε πτώχευση-βλέπεις μέχρι τοτε εταιρείες όπως Nike, Reebok, Puma κτλ, κατάφεραν να ξεπεράσουν πολύ γρηγορα την Converse, το 2003 όμως η εταιρεία εξαγοράστηκε απο τη Nike κ έτσι κατάφερε να επανέλθει ξανά στην αγορά. 
Μαυρα ,λευκά, μπεζ, κόκκινα, μπλε, φούξια,πολύχρωμα, πάνινα, δερμάτινα, με στάμπες χωρίς, μποτάκια κοντά, μποτάκια ψηλά, με καρφιά, σκισμενα, ανάμεσα σε χιλιάδες σχεδια μπορείς να διαλέξεις κ απλα να τα συνδυάσεις μα τα πάντα. Απο φόρμα, τζιν, κολαν φούστα, καλσον μέχρι φόρεμα. Απο το πρωι μεχρι το βραδυ. Στο γραφειο, στα ψωνια, στο σπιτι η στο ποτακι με τις φιλες σου.Χειμωνα άνοιξη καλοκαίρι φθινοπωρο. Παντα. 
Θες να τα φοράει κ το ....15 μηνών παιδι σου? Μπορείς. Υπάρχουν κ για τα μικρά wannabe fashionistas . Τέλος, είναι το απόλυτο must have στη παπουτσοθηκη κ ας το βάλεις μόνο μια φορά. Οι τιμες τους κυμαίνονται απο 40€-120€ (στη Ελλάδα και σε περίοδο εκπτωσεων) , για κάποιους η σόλα δεν είναι κ οτι πιο ευχάριστο στο πόδι ειδικα αν έχουν κάποιο θέμα, γι αυτό κ η εταιρεια έχει δημιουργήσει κ τη σειρα "Converse Chuck Taylor All Star Slim".... με πιο λεπτή σόλα. 
Ευκαιρία λοιπον, εν όψει των εκπτωσεων να κανετε ενα δωρο στον εαυτο σας αλλα προσοχη στις φθηνες απομιμησεις το σημα ειναι ενα....













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.