Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

StyleSpots : Alexa Chung - Kate Moss - Olivia Palermo


Σημερα θα μιλησω για τα 3 μεγαλυτερα Stylespots της εποχης μας!!!Την Alexa Chung την Kate Moss και την Olivia Palermo! Και οι 3 αυτες κυριες διεκδικουν καθε χρονο τη θεση τους στη λιστα με την πιο καλοντυμενες γυναικες του κοσμου...και παντα βρισκονται μεσα στη πρωτη δεκαδα!!! Δεν δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουν βραβευτει απο περιοδικα μοδας!!!Οι γυναικες τις αγαπουν, αποτελουν επνευση γι αυτες και ακολουθουν το στυλ τους! Η καθεμια απο αυτες εχει το δικο της προσωπικο στυλ και το υποστηριζει πολυ καλα!! 
Παμε να τις γνωρισουμε καλυτερα λεγοντας λιγα λογια και παρουσιαζοντας μερικες απο τις καλυτερες εμφανισεις τους! 


Alexa Chung : Αποτελει ειδωλο για ολες τις μελλοντικες fashionistas!!!Η τηλεπαρουσιαστρια, μοντελο και πλεον συγγραφεας Alexa Chung εχει στο ενεργητικο της 3 βραβεια ως το απολυτο fashion icon στα "British Style Awards" Ενω οτι και να φορεσει, οτι μακιγιαζ και να κανει η χτενισμα γινεται αυτοματως μοδα!!!!!!! To style που ακολουθει συνηθως εχει ρετρο υφος και αρκετες vintage αναφορες. Τις περισσοτερες φορες αποπνεει θηλυκοτητα και ρομαντισμο αγαπαει τις πιο μινιμαλ τασεις τις λιτες και ανετες γραμμες στα ρουχα ενω ποτε δεν φαινεται το παραμικρο ιχνος επιτηδευσης!!












Κate Moss : Εδω οι συστασεις ειναι περιττες!!!! Οτι και να βαλει το 40χρονο μοντελο γινεται το "the next best thing" οπως με τα δερματινα μπουφαν του μηχανοβιου, τις κυνηγητικες hunter γαλοτσες, τα skinny jeans, τα γιλεκα και το totally black ντυσιμο!!! Με το στυλ της μετατρεπεται απο σεξι θηλυκο σε απολυτη rock star !!!Αγαπαει επισης το boho style και ειναι εκεινη που το εκανε μοδα παγκοσμιως!!!!Eχει δηλωσει οτι ντυνεται παντα αναλογα με τη διαθεση της κι οχι συμφωνα με τη μοδα, ενω το αγαπημενο της χρωμα ειναι το μαυρο!!! Παμε λοιπον να δουμε τι προτεινει η Kate και το rock chic και boho στυλ της !!
















Olivia Palermo: To style της ηθοποιου, μοντελου και επαγγελματια fashionista ειναι ενα απο τα πιο πολυσυζητημενα!!Ενω η πορεια της στο χωρο της μοδας ειναι αξιοζηλευτη!! Φετος στην εβδομαδα μοδας στο Παρυσι κερδισε το τιτλο της πιο καλοντυμενης fashionista και πολλοι ηταν αυτοι που την αποκαλεσαν "ιερεια της μοδας" !!! Ενα ειναι σιγουρο...η Οlivia Palermo εχει την ικανοτητα οτιδηποτε φορεσει πανω της να το κανει να δειχνει "classy" ενω ξερει το mix&match καλυτερα απο καθε αλλη!!!Φερνει τη μοδα στα μετρα της, ενω παντα εχει περιποιημενα μαλλια και λαμπερο μακιγιαζ! To style της θα το χαρακτηριζα casual chic!Ας δουμε μερικα απο τα top looks της.














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.