Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Top 10 Street Fashion Icons and bloggers!!!!


Τις συνανταμε παντου!!!Οπου μοδα και fashion week ειναι εκει και φωτογραφιζονται οχι σε καποιο περιοδικο η πασαρελα αλλα στο δρομο ειναι στην πρωτη γραμμη ,γνωστες και ως "street fashion" models!!Συνεργαζονται με κορυφαιους οικους αλλα και γνωστες φτηνες αλυσιδες ρουχων για να διαφημισουν τα ρουχα τους, επηρεαζουν και πολλες φορες δημιουργουν οι ιδιες τασεις στη μοδα. Εχουν εκατομυρρια followers σε instagram και facebook ενω τα blogs τους ξεπερνανε τα 50.000 views καθημερινα!!!Οι περισσοτερες απο αυτες ειναι γυναικες που αγαπανε τη μοδα και το στυλ !!Δινουν συμβουλες και tips που ολες μπορουμε να ακολουθησουμε !!Ο λογος??????Για τις πιο γνωστες fashion bloggers!!!Παμε να δουμε το αγαπημενο μου top 10 και να απολαυσουμε μερικες απο τις ωραιοτερες στυλιστικες τους επιλογες και να παρουμε ιδεες!!!

1) Miroslava Duma : Προσωπικα η αγαπημενη μου ολων, η petite Ρωσιδα που αγαπαει τα εντονα prints, τα πανυψηλα τακουνια και τα μεγαλα αξεσουαρ!!!

 





















 

              
               



      


2) Elin Kling : Ενα κοριτσι με αναλογιες μοντελου εχει επιλεξει ενα πιο casual rock style!Αγαπαει τα σκουρα χρωματα της αρεσουν πολυ τα jeans και τα δερματινα πατελονια!! Σε minimal υφος παντα και χωρις αξεσουαρ παραμενει εντυπωσιακη!!!!Προσφατα σχεδιασε ρουχα για τα h&m !!














                               

3) Natasha Goldenberg : Το μελαχρινο κοριτσι που αγαπαει τα αξεσουαρ στο κεφαλι!!!Τα μαντιλια και τα σκουφακια εχουν τη τιμητικη τους στις περισσοτερες εμφανισεις της!!


               




















4)Elisa Nalin : Το πιο εκκεντρικο κοριτσι απο ολα!!! Ξεχωριζει με τα κοντοκουρεμενα σε αντρικο στυλ μαλλια της και τα εχει κανει μοδα!!! Αγαπαει πολυ τα color blocks και δειχνουν υπεροχα πανω της!!!Σχεδον παντα φοραει εντονα χρωματα και ειναι ενα κοριτσι που δεν σταματαει να γελαει!






                             



















5)Poppy Delevingne : Ειναι η μεγαλυτερη αδελφη του γνωστου και ισως πιο ακριβοπληρωμενου μοντελου αυτη τη στιγμη Cara Delevingne . Η πολυ λεπτη Poppy ειναι fashion icon αγαπαει τα σακακια και τα δερματινα jackets και εχει κανει πολλες style crush εμφανισεις!!
























6)Viviana Volpicella :Ισως απο τις πιο κομψες παρουσιες , καποιες φορες κλασσικη καποιες πολυ ανατρεπτικη , λατρευει τις γεωμετριες και τα floral, και ισως να εχει τη συλλογη με τα περισσοτερα γυαλια!!!



























 












6) Anna Dello Russo : Η μεγαλυτερη κυρια της παρεας και κατα τη γνωμη μου η πιο εκκεντρικη!!!Ξερει να ξεχωριζει και να τραβαει ολα τα βλεμματα ειτε με με τα απιθανα γυλακια της ,ειτε με τις πολυχρωμες γουνες, ειτε με τα καπελα της ειτε με τα αξεσουαρ της!!!Παρολο την ηλικιας της διαθετει μια απιστευτα γυμνασμενη σιλουετα που της επιτρεπει να φοραει οτι της αρεσει!!! Απολαυστε μια γυναικα που δεν φοβαται να τολμησει!!!!!




























7) Aurora Sansone : Μια γυναικα που αγαπαει το ανδρογυνο look, τα απαλα χρωματα , προτιμαει τις πιο κλασσικες γραμμες και τα αερινα φουστανια!!


















8) Ulyana Sergeenko: Εδω μιλαμε για το πιο "pin up" κοριτσι!!!Ενα κοριτσι σαν να ειναι βγαλμενο απο αλλη εποχη λατρευει τα φουσκωτα φουστανια , τα βικτοριανα παλτο, τις φουστες απο τουλι, τα μαντιλια στα μαλλια και το μακιγιαζ της ειναι παντα σε  επηρεασμενο απο τα 60's!





















9)Taylor Tomasi Hill : Το πιο rock κοριτσι απο ολα!!!! Τα κατακοκκινα μαλλια της και η πολυ λευκη επιδερμιδα της την κανουν και ξεχωριζει!!Για το στυλ της ..τα λογια ειναι περιττα!!!Ιδιαιτερο με μια καλογουστη δοση υπερβολης !!!Μου αρεσει πολυ...απολαυστε μερικες απο τις κορυφαιες εμφανισεις της!


















            








                         




10)Elena Perminova : Και θα κλεισω με το πιο ψηλο και skinny κοριτσι που ερχεται απο την Ρωσια !! Αγαπαει τις γεωμετρειες , τα εντονα prints και χρωματα! 
































Ελπιζω να σας βοηθησα, τωρα δεν εχετε παρα να ψαξετε τα blogs της καθεμιας ξεχωριστα και να παρετε ιδεες , styling tips και οτι αλλο θελετε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.