Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Women in "Black" !!!


Ο λογος για το all time classic μαυρο χρωμα μονο που αυτη τη φορα θα το δουμε οχι συνδυασμενο καποιο αλλο χρωμα αλλα για την ταση που κυριαρχει και μας θελει ντυμενες "totally black" !!!! Ειναι σεξι. Ειναι κλασσικο. Ειναι διαχρονικο. Ειναι glamorous.Και τελος ειναι κομψο αφου κολακευει ολες τις γυναικες μιας και κοβει κιλα και μακραινει τη σιλουετα τους! Για την μονοχρωμιακη ωστοσο χρηση του μαυρου χρωματος για πολλα χρονια υπηρχε η προκαταληψη οτι τη φορανε οι "βαρυπενθουσες" η οπαδοι καποιου heavy metal gothic συγκροτηματος !!! Αυτο πλεον δεν ισχυει ...ενα "totally black" ντυσιμο ειναι πολυ μοδα, το ειδα να το φορανε μεγαλες fashion bloggers και σας παρουσιαζω τις καλυτερες προτασεις!!!

Το καθημερινο Μαυρο φουστανι!!! Διαλεξε το για ολες τις ωρες, ειναι πιο ωραιο σε φαρδια γραμμη και συνδυαζεται πολυ ωραια με unkle boots, αρβυλακια, μια μπαλαρινα και μια μεγαλη τσαντα !!! Ειναι cosy, ανετο και πολυ στυλατο!!!! Φοερεσε το με μια μαυρη καπαρτινα, μια φαρδια ζακετα η ενα δερματινο jacket!!!






Το μαυρο παντελονι η μια ολοσωμη μαυρη φορμα μπορει να φορεθει απο το πρωι μεχρι το βραδυ!!!Αναλογα με τα αξεσουαρ που θα επιλεξεις και τα παππουτσια πολυ ευκολα μετατρεπεται απο ενα casual ντυσιμο σε ακρως βραδυνο!!!!




Το βραδυνο μαυρο φουστανι και φουστα!!!Θεωρειτε το πιο επισημο χρωμα και η κλασσικοτερη επιλογη ολων των γυναικων για μια βραδυνη εξοδο η μια ξεχωριστη περισταση!!!

 



Καλες αγορες!!!












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.