Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Leather - Rock your Style !!


Το δερματινο jacket η ενα δερματινο σακακι ηταν και θα ειναι ανεκαθεν ενα κομματι που ολοι εχουμε στη ντουλαπα μας!!!  Αποτελουσε μια  κλασσικη αγορα τοσο για τους ανδρες οσο και για τις γυναικες!!!
Ωστοσο η μοδα προχωρησε και η ταση να φοραμε δερματινα ρουχα ολο και μεγαλωνει!!Πλεον τη βλεπουμε και σε κολαν, παντελονια, φουστες, σορτς, τοπ και φορεματα!!!! Ειναι αναμφισβητητα sexy και πολυ rock!!!! Το μαυρο η το καφε κλασσικο δερματινο αντικατασταθηκε με εντονα χρωματα και τα διακοσμησαν με καρφια, τρουκς , εγγραφες και εντονα φερμουαρ!!

Τα δερματινα ρουχα ειναι πολυ δημοφιλη τα τελευταια χρονια κι αυτο γιατι κολακευουν αρκετα την σιλουετα ειδικα αν ειναι σε μαυρο χρωμα, φοριουνται ολες τις ωρες τις ημερας, τραβανε τη προσοχη και προσδιδουν ενα δυναμισμο στη καθε  γυναικα που τα φοραει  (ισως η Catwoman να επαιξε ρολο σε αυτο)!!! Αν αξιζει λοιπον να επενδυσετε αρκετα χρηματα σε ενα ρουχο τοτε αυτο δεν θα πρεπει να ειναι αλλο απο ενα καλο δερματινο..που θα το φορας για πολλα χρονια !!!

Παμε να δουμε ενα -ενα τα κομματια αλλα και πως μπορεις να τα συνδυασεις!!!

Δερματινο Jacket : Μπορειτε να το συνδυασετε απο το πρωι με ενα τζινακι και all star μεχρι το βραδυ με ενα maxi εντυπωσιακο φορεμα και ψιλοτακουνες γοβες!! Σιγουρα μπορει να χαρακτηριστει ως rock μιας και εχει συνδυαστει στο μυαλο μας απο πολυ παλια οταν rock stars οπως ο Morrison δυσκολα το αποχωριζοταν!!!Ωστοσο μπορει πολυ ευκολα να ταιριαξει και με αλλα στυλ οπως με ενα πιο boho φορεμα αλλα και με ενα πιο classic συνολο οπως μια παντελονα μια pencil φουστα η ενα μαυρο μινι φορεμα και ενα totally black outfit! 













Δερματινο πατελονι - κολαν:  Πλεον το βρισκεις πολυ ευκολα σε ολα τα μαγαζια και σε πολυ οικονομικες τιμες! Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι απο δερμα ...αλλα αν ειναι καλη ποιοτητας και η "δερματινη" θα κανει πολυ καλα τη δουλεια της!!! Δεν σας κρυβω οτι πριν 3 χρονια περιπου που αρχισε να κυκλοφορει στην αγορα το φοβηθηκα...οταν ομως αποφασισα να δοκιμασω ενα απο αυτα απλα λατρεψα την εφαρμογη τους !! Αν η σιλουετα σου το επιτρεπει φορεσε το με ενα rock t-shirt, η ενα πιο ησυχο μπλουζακι σε λευκο χρωμα και ψιλοτακουνες γοβες...για ακομα πιο casual πρωινες εμφανισης βαλτο με ενα oversized πουλοβερ που μπορει να κρυψει και πιθανον ατελειες και αθλητικα sneaker!!Προσοχη ομως.. μην βαλεις και δερματινο πανωφορι διαλεξε κατι πιο ησυχο οπως ενα κλασσικο σακακι η μια μακρια ζακετα ωστε να δωσεις εμφανση μονο στο παντελονι η το κολαν.







Δερματινη Φουστα η Σορτς: Προσφατα αγορασα μια φουστα σε pencil γραμμη και μπορω να πω οτι ηταν η καλυτερη αγορα μου για φετος!!! Ηδη την εχω βαλει αρκετες φορες...ενω εχω ακομα πολλους συνδυασμους στο μυαλο μου !!! Σε αντιθεση με το παντελονι και το κολαν η δερματινη φουστα αποπνεει κομψοτητα κυριως οταν ειναι σε A γραμμη, θηλυκοτητα σε πιο στενη γραμμη, αλλα και ενα girly υφος οταν ειναι mini κλος με πιετες η σορτσακι. 












Δερματινο Φουστανι : Τολμηστε το ακομα και για το ρεβεγιον για να ξεφυγεται απο τα κλασσικα black dresses!!! Στολιστε το με ενα απο τα κολιε statement που ειναι πολυ μοδα για πιο gramour αποτελεσμα! Αν θελετε να ξεχωρισετε διαλεξτε ενα πιο εκκεντρικο χρωμα οπως το κοκκινο η το ταμπα η το μουσταρδι!!! Αν ωστοσο σας φαινετε πολυ τολμηρο διαλεξτε ενα φορεμα με δερματινες λεπτομερειες που πετυχαινει το ιδιο μοδατο αποτελεσμα!







Δερματινο τοπ : Μαζι με τα cropped  top ειναι η απολυτη μοδa για φετος! Μπορουν να σας βγαλουν ευκολα απο τη δυσκολη θεση του να φορεσετε ενα ξεχωριστο κομματι αλλα χωρις να θεωρηθει υπερβολικο μιας και τα περισσοτερα εχουν minimal γραμμη.




Καλα ψωνια κυριες μου και να θυμαστε " There is definitely something sexy about a girl with an attitude and a pair of leather pants"

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.