Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Το Color Blocking Του Χειμωνα!


Βαλε χρωμα στις γκριζες μερες του χειμωνα!!Ποιος ειπε οτι τα εντονα χρωματα στα ρουχα ειναι προνομιο μονο του καλοκαιριου;;; Η hot ταση που ο οικος Cucci λανσαρε πριν απο 3 χρονια για το καλοκαιρι κανει την εμφανιση της πλεον κατα τη διαρκεια ολου του χρονου!!! Το ειδα σχεδον σε ολες τις πασαρελες των μεγαλων οικων και μου αρεσε πολυ!!! Αλλωστε δεν ειναι βαρετα ολα αυτα τα γκρι, μαυρα και καφε του χειμωνα;;; Ηρθε η εποχη που το χειμωνα "βρεχει" χρωματα!!!! Σε ρουχα, παππουτσια, αξεσουαρ και τσαντες!!!

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

Miss Moss Face


Γνωστη για το"heroin chic look" της η Kate Moss ειναι το μοντελο που σαρωνει τις πασαρελες τα τελευταια 27 χρονια!!!!!! Γεννημενη το 1974  εκανε την εμφανιση της την δεκαετια του 90 σε ηλικια 14 χρονων οπου εκανε θραυση!!Απο τα πιο ακριβοπληρωμενα μοντελα παγκοσμιως εχει κανει τις περισσοτερες διαφημισεις και καμπανιες απο καθε αλλη!!!

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Αlmodovar mi Amor

«Συνάντησα τυχαία μερικά αγόρια και τα έφερα σπίτι μου χωρίς να πληρώσω δεκάρα. Ακόμη και τώρα δεν πληρώνω ούτε μία πεσέτα. Ουδέποτε καλώ κορίτσια σπίτι μου. Μου είναι "αρκετός" ο εαυτός μου. Είμαι νυμφομανής από παιδί»!