Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιατικα Gingerbread!!!!


Τα αγαπημενα αυτα κουλουρακια με το απιστευτο αρωμα απο τα πολλα μπαχαρια αλλα και γευση τεινουν να γινουν παραδοση μικρων και μεγαλων τις μερες των Χριστουγεννων!!!Ειναι πολυ νοστιμα και με τα σχηματα αλλα και τη διακοσμηση που μπορεις να τους κανεις αποτελουν οτι πιο χαρουμενο μπορουμε να δουμε σε γλυκισμα αυτες τις μερες!!! Σημερα θα σας δειξω την πιο απλη συνταγη που βρηκα και εσεις ακολουθηστε τη ενω αν εχετε ειδικα τσερκια φτιαξτε τα σε σχημα δεντρακι, ανθρωπακι, σπιτακι κι οτι αλλο αρεσει στη καθεμια!!!Το σιγουρο ειναι οτι αν ειστε μανουλες θα ξετρενανουν τα παιδακια σας!!

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Top 10 Street Fashion Icons and bloggers!!!!


Τις συνανταμε παντου!!!Οπου μοδα και fashion week ειναι εκει και φωτογραφιζονται οχι σε καποιο περιοδικο η πασαρελα αλλα στο δρομο ειναι στην πρωτη γραμμη ,γνωστες και ως "street fashion" models!!Συνεργαζονται με κορυφαιους οικους αλλα και γνωστες φτηνες αλυσιδες ρουχων για να διαφημισουν τα ρουχα τους, επηρεαζουν και πολλες φορες δημιουργουν οι ιδιες τασεις στη μοδα. Εχουν εκατομυρρια followers σε instagram και facebook ενω τα blogs τους ξεπερνανε τα 50.000 views καθημερινα!!!Οι περισσοτερες απο αυτες ειναι γυναικες που αγαπανε τη μοδα και το στυλ !!Δινουν συμβουλες και tips που ολες μπορουμε να ακολουθησουμε !!Ο λογος??????Για τις πιο γνωστες fashion bloggers!!!Παμε να δουμε το αγαπημενο μου top 10 και να απολαυσουμε μερικες απο τις ωραιοτερες στυλιστικες τους επιλογες και να παρουμε ιδεες!!!

Πανευκολα Choco-Muffins!!!


Τα muffins ειναι ενα γλυκο που ξετρελενει μικρους και μεγαλους!!!!Μπορεις να τα φας απο το πρωι με το καφε σου μιας και στην ουσια ειναι μικρα κεικ, αλλα και να τα σερβιρεις με παγωτο βανιλια!!Ειναι ενα γλυκο που μπορεις πολυ ομορφα να διακοσμησεις γι αυτο και μπορεις να τα φτιαξεις τοσο για ενα παιδικο παρτυ μεχρι και ενα καλο δειπνο!!!Εχουν γινει πολυ μοδα τα τελευταια χρονια και εψαξα πολυ για να βρω μια συνταγη που να ειναι ευκολη γρηγορη να μην περιεχει μιξερ και αλλες δυσκολιες και φυσικα...να περιεχει σοκολατα που ολοι αγαπαμε!!! Εγω τα εφτιαξα καταναλωθηκαν σε μια μερα και σας τα παρουσιαζω!!!

Αφράτο Mille Feuille

Κάθε φορά που η μητέρα μου κάνει αυτό το γλυκό ομολογώ ότι κλέβει τις εντυπώσεις με το πόσο αφράτο και ελαφρύ είναι. Εχθές το πήγα σε ένα φιλικό σπίτι και αποφασίσαμε -μετά από πολλές δοκιμές , (ξέρετε για να δούμε αν έχει πετύχει η κρέμα....) ότι ήταν το τέλειο επιδόρπιο μετά από ένα τέλειο δείπνο!

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Women in "Black" !!!


Ο λογος για το all time classic μαυρο χρωμα μονο που αυτη τη φορα θα το δουμε οχι συνδυασμενο καποιο αλλο χρωμα αλλα για την ταση που κυριαρχει και μας θελει ντυμενες "totally black" !!!! Ειναι σεξι. Ειναι κλασσικο. Ειναι διαχρονικο. Ειναι glamorous.Και τελος ειναι κομψο αφου κολακευει ολες τις γυναικες μιας και κοβει κιλα και μακραινει τη σιλουετα τους! Για την μονοχρωμιακη ωστοσο χρηση του μαυρου χρωματος για πολλα χρονια υπηρχε η προκαταληψη οτι τη φορανε οι "βαρυπενθουσες" η οπαδοι καποιου heavy metal gothic συγκροτηματος !!! Αυτο πλεον δεν ισχυει ...ενα "totally black" ντυσιμο ειναι πολυ μοδα, το ειδα να το φορανε μεγαλες fashion bloggers και σας παρουσιαζω τις καλυτερες προτασεις!!!

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Γλυκο του κουταλιου Περγαμοντο



Το πιο μυρωδατο γλυκο του κουταλιου ειναι πανευκολο!!! Σπιτικο γλυκο που τωρα το χειμωνα μπορεις να το σερβιρεις σκετο η με γιαουρτι!!!Ενω μπορουμε να κοψουμε μικρα κομματακια απο το ηδη ετοιμο γλυκο μας και να κανουμε ενα Χριστουγεννιατικο κεικ Panetone! Σαν φρουτο ειναι πολυ πικρο και ελαχιστοι μπορουν να φανε αλλα σαν γλυκο του κουταλιου κατα τη γνωμη μου ειναι το καλυτερο!!!Εαν δεν βρειτε περγαμοντο αγοραστε κιτρο...εχει ακριβως την ιδια διαδικασια και σχεδον το ιδιο αποτελεσμα!!!Τα βηματα ειναι απλα...Ακολουθηστε τα!!!

Ιδεες για χριστουγεννιατικα δωρα με κατω απο 10 ευρω!!!

Τα Χριστουγεννα πλησιαζουν κι ολοι σκεφτομαστε τι δωρα να κανουμε στους αγαπημενους μας ανθρωπους!!! Για να σας βοηθησουμε ψαξαμε και βρηκαμε τι θα μπορουσατε να αγορασετε ωστε να  τους ευχαριστησετε αλλα και να μεινει και κανα φραγκο στη τσεπη για εσας!!!Δειτε λοιπον μερικες ιδεες για δωρακια που δεν ξεπερνουν τα 10 ευρω!!!!

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Dreamy Louboutin.


"Τα ψηλά τακούνια είναι απόλαυση μετά πόνου. Δεν θα το θεωρούσα κομπλιμέντο αν κάποιος κοίταζε ένα από τα παπούτσια μου κι έλεγε "Α, αυτό δείχνει άνετο". Φυσικά, υπάρχει τακούνι που είναι υπερβολικά ψηλό για να περπατιέται. Αλλά, ποιός νοιάζεται; Δεν χρειάζεται να περπατάτε με ψηλοτάκουνα" είπε ο Christian Louboutin.

Πατατούλες φούρνου χωρίς λάδι!!

Ομολογώ ότι από την μέρα που δοκίμασα αυτές τις πατάτες δεν έχω κάνει άλλες!
Είναι γρήγορες άπλες και πάρα πάρα πολύ νόστιμες. Συνδυάζονται με κάθε είδους κρέας, είναι μυρωδάτες και το καλύτερο; Δεν χρειάζονται καθόλου λάδι.

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Ideas For Women Tattoo!!


Την ιστορια των τατουαζ λιγο πολυ την ξερουμε ολοι!! Καποτε αποτελεσε το "στιγμα" και δηλωνε το "παρανομο" τροπο ζωης καποιων!!Tωρα εχουν επενεχοποιηθει, για καποιους αποτελουν ιδεολογια και για καποιους αλλους μια μοδα που θα περασει...Το σιγουρο ειναι οτι εχει φανατικους οπαδους!!!Και γιατι οχι???

Leather - Rock your Style !!


Το δερματινο jacket η ενα δερματινο σακακι ηταν και θα ειναι ανεκαθεν ενα κομματι που ολοι εχουμε στη ντουλαπα μας!!!  Αποτελουσε μια  κλασσικη αγορα τοσο για τους ανδρες οσο και για τις γυναικες!!!

Victoria's Best Secrets

Ποια είναι η γυναίκα εκείνη που δεν έχει δει έστω κ μια φορά στη ζωή της κάποιο από τα υπέροχα εσώρουχα της σειράς "Victoria's secret" κ δεν θέλησε να το αποκτήσει;
Πόσες φορές έχουμε δει κάποιο από τα show της-άκρως φαντασμαγορικα-  με τις υπέροχες και εντυπωσιακές "Victoria's Angels"και δεν αναρωτηθηκαμε την ιστορία αυτής της εταιρείας;

Iris Apfel : A Fashion Legend


Η 92χρονη παρακαλω Iris Aphel ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα fashion icons της εποχης μας!!!Η πιο εκκεντρικη "γιαγια¨ λοιπον διαθετει ενα απο τα μεγαλυτερα blogs με αρκετους διασημους να την ακολουθουν!!! Αποτελει προτυπο για πολλες νεοτερες fashion bloggers μιας και εχει παραδωσει μαθηματα φινετσας και στυλ και αποτελει "μυθο" για τους ανθρωπους που αγαπουν τη μοδα!!!