Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Pin -Up and Retro Style

Η ονομασια pin-up προεκυψε απο πολυ παλια στην Αμερικη οπου οταν εβλεπαν μια πολυ ωραια και εντυπωσιακη κοπελα ελεγαν "This girl is meant to pinnned up in a wall" !!!Κοριτσια εργα τεχνης με αλλα λογια!!! Ο ορος και οι συγκεκριμενες στυλιστικες πρακτικες χρησιμοποιηθηκαν ευρεως το 1930 αλλα εικονες τετοιων κοριτσων εχουμε απο πολυ παλιοτερα!!Φωτογραφιες τετοιων κοριτσιων υπηρχαν στους τοιχους στις ντουλαπες και τα ημερολογια εργατων της εποχης για να ομορφαινουν την καθημερινοτητα τους.Αποτελουσαν συμβολα του sex και μονο μια δυναμικη και τολμηρη γυναικα μπορουσε να υποστηρξει μια ταση οπως αυτη!!!Ωστοσο τα pin up girls υπαρχουν παντου και σημερα!!Μοντελα με πολυ ιδιατερα χαρακτηριστικα χρησιμοποιουνται για τετοιου ειδους μοδα και φωτογραφισεις. Ενα pin-up girl ειναι ολοκληρη φιιλοσοφια..Φοραει ρουχα που τονιζουν την σεξουαλικοτητα και τη θηλυκοτητα, φορανε κορδελες εχουν λευκο δερμα και κατακκοκινα χειλη.Στη πιο μοντερνα εκδοχη τους εχουν πολλα τατουαζ και περνουν παντα ποζες που σου δινουν την εντυπωση οτι ειναι ετοιμες για "σεξουαλικου" περιεχομενου αταξιες!!! Ας θυμηθουμε 2 απο τα μεγαλυτερα pin up girls της ιστοριας την Bettie Page και την Betty Grable και σιγα σιγα να προχωρησουμε στα σημερινα pin up models οπως  η Vita Von Teese γνωστη κι απο το γαμο της με τον Merylin Manson αλλα και πολλες αλλες!!

I lost my "taste". If you find it call me....

Κορίτσια θα μπω αμέσως στο ψητό γιατί δεν κρατιέμαι με αυτά που έχουν δει τα μπιρμπιλοτα μάτια μου:

Courtney Love:Kαι πλήγωσες τον Kurt Cobain κ είσαι και κιτς!πόσα να αντέξω πια; Έχεις μια τάση να δείχνεις το καθόλου πλούσιο στήθος σου , να έχεις σπασμένα κουμπιά στα δήθεν πουκάμισα που φοράς και να σκίζεις με μίσος αυτό που εσύ αποκαλείς...ρούχα!
Τελικά τι πίνεις και πόσο;

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

The Vintage Rock T-Shirt !!!


Καποτε τα ροκ t-shirt τα φορουσαν μονο εκεινοι που ηθελαν μεσα απο αυτο να δειξουν τη λατρεια τους σε καποιο συγκροτημα η rock star!!Ενω τη δεκαετια του '80 οι ιδιοι οι καλλιτεχνες των συγκροτηματων τα φορουσαν για την προωθηση της δουλεια τους!!! Hταν ακομψα σε φαρδια γραμμη και δεν κολακευαν κανενα γυναικειο σωμα...συνηθως τρεχαμε σε μαγαζια που τυπωναν σταμπες με ενα απλο μονοχρωμο tshirt και επιλεγαμε ποια θελουμε!Πλεον δεν ειναι ετσι..Τα τελευταια χρονια εναι απο τις πιο must και hot τασεις τα φοραμε απο το πρωι με ενα τζινακι η ενα σορτς μεχρι το βραδυ με μια πιο καλη leather φουστα η πατελονι, ενω η αξια τους αρχιζει και γινεται διαχρονικη!!!Βγαινουν σε στενες γραμμες για να κολακευουν το σωμα αλλα και πιο baggy για καθημερινες εμφανισεις! Πολλοι μεγαλοι οικοι οπως "Βaleciaga" τα κυκλοφοτησαν ενω πολλες celebrities τα λατρεψαν!!! ROCK IS LOVE και παμε να δουμε τις καλυτερες προτασεις!!

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Let's Taste The Fashion!!!


Εχετε ακουσει για τα "Fashion Cookies"? Τυχαια σημερα επεσα πανω τους χαζευοντας μια συνταγη!!!Σε πολλα blogs αλλα και ζαχαροπλαστεια τα φτιαχνουν και εχουν γινει πολυ μοδα! Το μονο που χρειαζεστε ειναι ειναι μια απλη συνταγη για μπισκοτα ειδικα τσερκια ,χρωμα ζαχαροπλαστικης για το γλασο...και πολυ φαντασια!!!!Ειναι πολυ ομορφα και μπορουν να γινουν και διακοσμητικα για το σπιτι... Baking in heels λοιπον και παμε να δουμε μερικες ιδεες!!!

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Fashion Police.Μοδες που δεν πρεπει να ξαναγυρισουν ποτε!

1) Η γαλαζια σκια...!!!Σε μεγαλη εκταση και αν ειναι και περλε...ακομα χειροτερα!!!Η γαλαζια σκια δεν παει σχεδον σε κανενα σε κανει να μοιαζεις περισσοτερο με κλοουν !!Ειναι κιτς και δεν θελουμε να την ξαναδουμε ποτε!

                                         

Nude Αnd Chic....





Μετά από τις μπαλαρίνες που πήρα από τα H&M (9,90€) φέτος σε nude απόχρωση δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο ταιριαστό παπούτσι για οποιοδήποτε ντύσιμο κ για όλες τις ώρες και περιστάσεις. Για μένα το nude είναι το νέο μαύρο , είναι απλό λιτό και απέριττο. Άπλα το αγαπώ σε κάθε μορφή ρούχου και υποδήματος: