Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Fashion Police.Μοδες που δεν πρεπει να ξαναγυρισουν ποτε!

1) Η γαλαζια σκια...!!!Σε μεγαλη εκταση και αν ειναι και περλε...ακομα χειροτερα!!!Η γαλαζια σκια δεν παει σχεδον σε κανενα σε κανει να μοιαζεις περισσοτερο με κλοουν !!Ειναι κιτς και δεν θελουμε να την ξαναδουμε ποτε!

                                         


2)Τα πολυ χαμηλοκαβαλα πατελονια...Οχι αν φαινεται το βρακι η το στρινγκ σας δεν φαινεστε sexy φαινεστε απλα ξε-κωλο !



3) Τα μαλλια τοστιερα...Ισως απο τα πιο απαισια και κιτς χτενισματα ολων τον εποχων...Τη τοστιερα χρησιμοποιειστε τη μονο αν θελετε να τσιμπησετε κατι και αστε τα μαλλια σας ησυχα!

4) Τα αθλητικα παππουτσια με τακουνι...Αλλο παλι και τουτο...το τακουνι το φοραμε για να ειμαστε πιο κομψες και το αθλητικο για να ειμαστε ανετες και χυμα...Μην τα ξαναμπερδεψετε ποτε..το αποτελεσμα ειναι τραγικο!!

5)Τα παππουτσια κοθορνους οπως τα λεω εγω...μα καλα τι σας αρεσε και εγινε χαχος με αυτα τα παπουτσια ειναι πραγματικα μυστηριο!!!Δεν κολακευουν κανενα ποδι..ακομα κι αν αυτο ειναι της ΖΙΖΕΛ!


6)Τα γυαλια με τους κιτρινους φακους!!!Περισσοτερο σε κουραζουν στην οραση παρα σε προστατευουν...απο μεσα τα ματια φαινονται αστεια...κι οσο καγκουρας κι αν εισαι δεν μπορει θα τα ξεπερασεις καποια στιγμη!!

7) Τα πολυ ασπρα κραγιον!!Αφου εχεις χειλια κοριτσι μου γιατι θες να τα κρυψεις??


8)Το στρας στο δοντι....Δεν σου εφτανε σε κολιε δαχτυλιδια και βραχιολια ειπες να βαλεις κι ενα στρας στο δοντι??Φοβερη ιδεα...προσεχε τρωγοντας κουλουρι σου μη το μπερδεψεις με σουσαμι και δεν χωνευεται κι ευκολα!

9) Μαλλι με ξανθια ριζα και μαυρο τελειωμα....αυτο κι αν ηταν!!!Συνηθως βλεπουμε το αντιθετο που ειναι και φυσικο...σε ποια γυναικα μπορει να πηγαινε δεν μπορω να καταλαβω!!!


10) Ο σηκωμενος γιακας στους αντρες...ετσι για να μην λεμε μονο για τις γυναικες!!!Oπως ειχα διαβασει στον μονο αντρα που επιτρεπετε να εχει ετσι το γιακα ειναι ο κομης δρακουλας!!


11) Τα κινεζικα και tribal tattoos!!!Δεν καταλαβα ποτε γιατι αυτο που θελουμε να εκφρασουμε μεσα απο τα τατουαζ πρεπει να το γραψουμε στα κινεζικα!!!!



12) Τα ροζαρια!!!Καγκουρια οσο δεν παει...ευτυχως δεν το βλεπουμε πλεον!!



13) Οι σιλικονατες τιραντες στα σουτιεν!!Απαπα...κατι που υποτιθεται δεν θα φαινονταν και τελικα ηταν πιο απαισιο απο το αν εβαζες απλα ενα καλο στραπλες σουτιεν!!

14) Η σαγιοναρα με το διχαλο!!!Ειδικα συδυασμενη με καλο ντυσιμο ...ηταν αστεια κυριοι!!!!Δεν αρεσε σε καμια γυναικα !!Εξαιρεση στο κανονα η κλασσικη καλοσχεδιασμενη σαγιοναρας απο την Βραζιλια!!


15)Τα πολυ κρεπαρισμενα μαλλια !!!Απο το στυλ των 80's μεχρι την εποχη των emo αυτη η μοδα στο κεφαλι δεν κολακευε ποτε κανενα!!Αντιθετα σου μεγαλωνε το κεφαλι χωρις λογο!!!


16) Τα παππουτσια crocks!!Οσο ανετα κι αν ισχυριζεσαι οτι ειναι...ειναι απαισια!!!Καλυτερα να βγεις με τις παντοφλες σου παρα με ενα ζευγαρι τετοια!!



17) Τα "ο θεος να τα κανει shatter shades γυαλια"!!!! Δεν προστατευουν απο τον ηλιο μιας και δεν δαθετουν τζαμι, ειναι γελοια και δεν πανε σε ανενα!!!!

18) Το να διαφανιζει το εσωρουχο σου ειναι αντισεξουαλικο και πολυ "φτηνο"!!!Αν χρειαζεται κατι τετοιο για να φανω sexy τοτε προτιμω την κυλοτα της γιαγιας μου!!!!



19) Οι τεραστιες βατες!!!Φαινεται σαν να εχεις βαλει το ρουχο μαζι με τη κρεμαστρα!!! Κυριως χαρακτηριστικο των 80's δοξα το θεο δεν το βλεπουμε τουλαχιστον προς το παρον να επανερχεται...!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.