Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

3 Tips για να Μακρυνουν τα Μαλλια Μας Γρηγορα !!!


Δεν μακραινουν τα μαλλια σου??? Ζηλευεις καθε φορα που βλεπεις γυναικα με πολυ μακρια μαλλια? Σου εχω τη λυση!!! Το θεμα μαλλιων το κατεχω αρκετα μιας στο παρελθον τα εχω δοκιμασει ολα!!

Το Απολυτο Λευκο Του Χειμωνα


Οκ, καταλαβαινω οτι για πολλες γυναικες το λευκο εχει συνδυαστει με την ανοιξη και το καλοκαιρι... δεν ξερουν βεβαια..οτι πλεον θωρειται ενα απο τα πιο must χρωματα ακομα και το χειμωνα!!!

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

"Put my tvshow now!!" Part 1

Το 1984, όταν οι άνθρωποι δεν είχαν λεφτά ούτε για εξόδους, ούτε για παρείστικα συμπόσια στο σπίτι, είχαν απλά μια τηλεόραση.... που πολύ απλά δεν είχε κ τίποτα.
Για αυτό το 1985 δεν μπορείς να το πείς κ έτος υπογονιμότητας....

The "Scottish" Look!!!


Μοδα ειναι αυτη και ξαναγυριζει!!!Ο λογος?Μα φυσικα για το καρο!! Φετος ειναι και παλι η χρονια του ..θα το βρεις παντου σε μεγαλη ποικιλια μιας και αποτελει το big trend της χρονιας!!!

The 20 best christmas songs!!!


Τα Χριστουγεννα ειναι η πιο οικογενειακη γιορτη!!!Δινει χαρα τοσο στους μεγαλους οσο και τα μικρα παιδια!Το σπιτι γεμιζει με ομορφα στολιδια, φωτακια, παιχνιδια, ζαχαρωτα, ωραιες μυρωδιες απο κουραμπιεδες και μελομακαρονα και γευσεις μοναδικες!!!

STRIPPES !!!!!!


Απο τις φυλακες, στις μεγαλες πασαρελες και στις ντουλαπες μας!!!

Ηandmade crouton σκορδου!!

Μια μέρα..βροχερή, καθόμουν κ σκεφτόμουν τι μπορώ να κάνω το ψωμί που μου έχει περισσέψει, δεν ήθελα να το πετάξω!
Και μου ήρθε η φώτιση!
Θα το έκανα κρουτόν!!!!

Πες NAI στα Leggings!!!!!


 Είχα πάει που λες μια βόλτα στα μαγαζιά πριν κανένα δίμηνο , είδαν πολλά τα μάτια μου δεν θα στο κρύψω!
Είδα πολύ δέρμα στη μόδα, πολύ γούνα, crop tops ...αυτά τα μπλουζάκια που είναι κοντά κ άμα δεν είσαι  η Καγια μη τα βάλεις, τζάμπα τα λεφτά; Αυτά.

PULL- OVER !!!!



Καλε εχει παγωνια εξω η εμενα μου φαινεται??Αντε τωρα να ξετρυπωσω ολα μου τα πουλοβερ απο τη ντουλαπα!!!!Και τωρα που ειπα πουλοβερ...πειτε μου υπαρχει πιο ευκολο ανετο και ζεστο ρουχο απο αυτο???Ποια γυναικα δεν αγαπαει την αισθηση που της δινει ενα μάλλινο μαλακο πουλοβερ τωρα που μπηκε για τα καλα ο χειμωνας!!!!

Little Black Dress

Αδιαμφισβητητα το must have στη ντουλάπα κάθε γυναικάς εκτός όλων των άλλων που πρέπει να έχει, είναι ένα little black dress!
Αυτό που τη κατάλληλη ώρα, τη κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο event που πρέπει να δώσεις το παρόν σε βγάζει πολύ εύκολα από τη δύσκολη θέση του να διαλέξεις ότι άλλο κυκλοφορεί στη ντουλάπα σου. Ειδικά τώρα που πλησιάζουν οι γιορτινές υποχρεώσεις αποτελεί τη καλύτερη επιλογή.

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Το boho style στις ζακετες!!!


Ειναι ανετες , ειναι ζεστες, ειναι cozy  και ειναι το "must" του φετινου χειμωνα!!! Εχουν hippie - ethnic στοιχεια μπορεις να τις φορεσεις ολη μερα ενω αποπνεουν μια χαλαρη και "χουχουλιαρικη" διαθεση!!

Σοκολατακια Oreo με Philadelphia

Συνεχίζοντας τις εύκολες κ γρήγορες συνταγές ,που κατά καιρούς μαθαίνω , θα μοιραστώ μαζί σας μια από τις πολύ αγαπημένες μου...

Σοκολατάκια με μπισκότα Οreo και τυρί κρέμα Philadephia...........

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Leopard : Πως να το φορεσεις σωστα!!!



Το λεοπαρ ειναι ενα εντονο print στα ρουχα και αρκετα παρεξηγημενο μιας και πολυ καιρο κυριαρχουσε η αποψη οτι ειναι κιτς μεγαλιστικο παλιομοδιτικο και ξεπερασμενο!!! Οι γυναικες η το αγαπουν η το μισουν.Εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια μιας και η αγρια γοητεια ενως τετοιου ρουχου μου αρεσει πολυ..!!!

Πανευκολο smoothie μπανανα για πρωινο!

Θες κάτι εύκολο κ γρήγορα για πρωινό με λίγες θερμίδες άλλα και πολύ θρεπτικό;
Τι καλύτερο από ένα smoothie μπανάνα!

Καθαρισμός προσώπου σε 5 λεπτα!

Ένα λαμπερό και καθαρό δέρμα ήταν είναι κ θα είναι πάντα ένα από τα μεγαλύτερα ατού σε μια γυναικά!

Παιδια και Ζωα !!! Μια σχεση ζωης!



Τη σχεση των παιδιων με τα ζωα την γνωριζω απο πολυ μικρη μιας και ειχα τη τυχη να μεγαλωνω παντα διπλα σε ενα κατοικιδιο. Ευχαριστω τους γονεις μου γι αυτο γιατι μεσα απο αυτο εμαθα να ζω αρμονικα με τους γλυκους τετραποδους φιλους μας και με βοηθησε αρκετα στη σωστη αναπτυξη μου.

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Vivienne Westwood - "The Queen Of Punk Fashion"



Ίσως η πιο ανατρεπτική και εκκεντρική σχεδιάστρια όλων των εποχών γεννηθηκε το 1941. Η ροκ γιαγια της μοδας ειναι αυτη που μαζι με το τραγουδιστη των sex pistols αλλαξε τη μοδα τη δεκαετια του '70.

The Best Photo Album Covers!!!

                                        1.Velvet Underground - The Velvet Underground & Nico (1967)


Must see christmas movies!

Έχοντας δει στη διαφήμιση του Jumbo,(να ναι καλά) ότι έχουμε 17  ακόμα ημέρες  μέχρι την αγαπημένη για κάποιους ...γι κάποιους άλλους μισητή γιορτή τα Χριστούγεννα, κάθισα κ σκέφτηκα τι μου αρέσει πολύ να κάνω αυτές τις μέρες.

Hollywood Look !!!! Εyeliner and red lips!!

Τολμηστε τα κοκκινα χειλη!!! Τα κοκκινα χειλη ειναι μια επιλογη που στο παρελθον ελαχιστες τολμουσαν ..ειτε γιατι εχουν χαρακτηριστει ως υπερβολικα σεξι ειτε γιατι για καμποσο καιρο επικρατουσε η αποψη οτι ηταν καθαρα για βραδυνο μακιγιαζ...κατι που σιγα σιγα αρχιζει και ξεπερνιεται μιας και ολο και περισσοτερες γυναικες τολμουν ένα κλασικό Hollywood Look με εκτυφλωτικά κόκκινα χείλη. Τ α κοκκινα χειλη ειναι το οπλο πολλων σταρ για λαμπερο look...οπως εχει αλλωστε πολυ σωστα η Gwyneth Paltrow "Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick. "

Jeans - Mania !!!!

Η ιστορία του τζιν είναι πολυ παλιά. Το 1850, ένας 20χρονος μετανάστης, ο Λιβάι Στρος το σχεδιασε σαν ενα ρουχο που να μπορει να αντέξει στις δοκιμασίες της Άγριας Δύσης.Το 1853 ιδρυσε την εταιρία Levi Strauss & Co, η οποία εδραιωθηκε για την ανθεκτικότητα των προϊόντων της. Το 1958 στις Η.Π.Α. αποκάλυπτε ότι το 90% των νέων φορούσε το τζιν σε όλες τις περιστάσεις. Ενω λιγα χρονια μετα αυτη η ταση εξαπλωθηκε και σε ολη την Ευρωπη.