Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Food "Porno"graphy!!!


Ο ερωτας περναει απο το στομαχι....Η σοκολατα μπορει να αντικαταστησει το σεξ....Ενα καλο δειπνο και ενα καλο κρασι ανεβαζουν την ερωτικη διαθεση...Καποια φαγητα ειναι αφροδισιακα...!!!!Ολα αυτα ειναι αληθεια γι αυτο και πολλοι φωτογραφοι επνευστηκαν και τραβηξαν μερικες απο τις πιο sexy φωτογραφιες!!!

Φυσικη Λευκανση Δοντιων!!


Και σε ποια δεν αρεσουν τα ολολευκα δοντια κι ενα αστραφτερο χαμογελο???Ποσο ομως αυτο ειναι αφικτο για ολες εμας που καπνιζουμε η πινουμε αρκετους καφεδες??Τα δοντια μας αργα η γρηγορα οσο καλα και να τα βουρτσιζουμε θα τα δουμε να κιτρινιζουν.. Η πρωτη σκεψη που σου περναει απo το μυαλο ειναι η λευκανση..ναι ειναι μεν μια λυση η οποια ομως κοστιζει αρκετα και σε πολλες περιπωσεις μαλιστα εχει κατηγορηθει οτι χαλαει το σμαλτο των δοντιων...επιπλεον ειναι μια διδικασια που θα πρεπει να επαναλαμβανεις συνεχεια!!!Γι αυτο συγκεντρωσα ολους τους τροπους λευκανσης των δοντιων με φυσικα προιοντα που ολοι η εχουμε σπιτι μας η μπορουμε να προμηθευτουμε απο το σουπερμαρκετ της γειτονιας μας με πολυ λιγα λεφτα!!!Δοκιμαστε τους και χαμογελατε με μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση απο ποτε!!

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Hound the tooth .


Houndstooth, dogtooth dog's tooth ή όπως αλλιώς θες να το λες, είναι όλη αυτή η υπέροχη διαχρονική, ασπρόμαυρη τρέλα  που έχει κατακλύσει τα καταστήματα εδώ και έναν χρόνο αν και ...." η μόδα "του κρατάει από το 1885..

Surrealism and Fashion by Guy Bourdin


Ο Guy Bourdin θεωρειτε ενας απο τους μεγαλυτερους φωτογραφους μοδας στην ιστορια! Γεννηθηκε το 1928 και πεθανε το 1991!! Για 30 ολοκληρα χρονια δουλευε για το περιοδικο Vogue ενω ηταν απο τους πιο πιστους και αγαπημενους συνεργατες του Helmut Newton. Αυτοι οι δυο ηταν εκεινοι που εδωσαν  για πρωτη φορα στις κλασσικες φωτογραφιες μοδας μια πιο καλλιτεχνικη διασταση κι εβαλαν μεσα στοιχεια βιας, χλιδης, sex, παρανοιας φοβου και θανατου.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2014

Διαλεξε Το Τελειο Παλτο!!


Οι εκπτωσεις στις μεγαλες αλυσιδες καταστηματων ξεκινησαν...Το ιδιο θα γινει και τις επομενες μερες σε ολα τα μαγαζια!!!Ειναι λοιπον μια καλη ευκαιρια να αγορασουμε τα λιγο πιο ακριβα κομματια της γκαρνταρομπας μας οπως ενα παλτο!!!

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014

O αναρχικος Mr David Lynch


Αλλοι τον χαρακτηριζουν "επαναστατικο και εμμονικο" αλλοι "σεξιστη" αλλοι "παρανοικο και παραξενο" αλλοι "σουρεαλιστη" και οι περισσοτεροι "αναρχικο"!!

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

StyleSpots : Alexa Chung - Kate Moss - Olivia Palermo


Σημερα θα μιλησω για τα 3 μεγαλυτερα Stylespots της εποχης μας!!!Την Alexa Chung την Kate Moss και την Olivia Palermo! Και οι 3 αυτες κυριες διεκδικουν καθε χρονο τη θεση τους στη λιστα με την πιο καλοντυμενες γυναικες του κοσμου...και παντα βρισκονται μεσα στη πρωτη δεκαδα!!! Δεν δεν ειναι λιγες οι φορες που εχουν βραβευτει απο περιοδικα μοδας!!!Οι γυναικες τις αγαπουν, αποτελουν επνευση γι αυτες και ακολουθουν το στυλ τους! Η καθεμια απο αυτες εχει το δικο της προσωπικο στυλ και το υποστηριζει πολυ καλα!! 
Παμε να τις γνωρισουμε καλυτερα λεγοντας λιγα λογια και παρουσιαζοντας μερικες απο τις καλυτερες εμφανισεις τους! 

5 Σπιτικες Μασκες Προσωπου!


Τα μυστικα ομορφιας πλεον δεν κρυβονται σε καποια ακριβη κρεμα η στα ντουλαπια των φαρμακειων και των καταστηματων καλλυντικων....αλλα στην κουζινα μας!!Μετατρεψτε λοιπον το σπιτι σας στον στο δικο σας προσωπικο χωρο spa...και χαλαρωστε εντελως ανεξοδα!!!!
Δειτε 3 θαυματουργες, σπιτικες, φυσικες και πανω απο ολα πολυ οικονομικες μασκες προσωπου!!!

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Pop up art!

Ακους pop art... σκέφτεσαι εντονα χρώματα, αντιθέσεις,Andy Warhol, ανάλαφρη διάθεση, Βρετανια.
Σίγουρα ολα τα παραπάνω ειναι όλα εκείνα που σου έρχονται πρώτα στο μυαλό. 

All time all stars!!


Converse.

Ενα όνομα μια ιστορία που βασταει σχεδόν αιωνα. ....ίσως η πιο διάσημη εταιρεια αθλητικών ειδών στο κοσμο.

Κάθε σπίτι σίγουρα στη ντουλάπα της έχει κάτι με την επωνυμία converse ,απο ενα πανινο παπούτσι μέχρι μπλούζα.

Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Twiggy: The (anorexic) Supermodel



Η Twiggy (κλαδακι) η αλλιως Λεσλι οπως ειναι το πραγματικο της ονομα ειναι μια ιστορια απο μονη της!!!!!Εκανε θραυση τη δεκαετια του '60 σαν το  πρωτο top model που χαρακτηριστηκε ως ανορεξικο!!!