Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

PULL- OVER !!!!



Καλε εχει παγωνια εξω η εμενα μου φαινεται??Αντε τωρα να ξετρυπωσω ολα μου τα πουλοβερ απο τη ντουλαπα!!!!Και τωρα που ειπα πουλοβερ...πειτε μου υπαρχει πιο ευκολο ανετο και ζεστο ρουχο απο αυτο???Ποια γυναικα δεν αγαπαει την αισθηση που της δινει ενα μάλλινο μαλακο πουλοβερ τωρα που μπηκε για τα καλα ο χειμωνας!!!!

Αλλα οπως γινεται με τα περισσοτερα ρουχα ετσι και στα πουλοβερ μπορεις να παιξεις με το στυλ!
Πουλοβερ oversized για να μπορεις να τα φορας καθημερινα με casual ντυσιμο. Οversized ειπα και μου ηρθε μια καταπλικτικη ιδεα! Οπως ελεγε και το τραγουδι :"Το πουλόβερ μου σου πάει, όσο ακόμα μ’ αγαπάς κι όποιο στόμα σε φυλάει ,τις κλωστούλες του τις σπας!!!" Καπως ετσι λοιπον κι εμεις αν δεν εχουμε ενα τετοιο μπορουμε ευκολα να δανειστουμε ενα απο τα πουλοβερ του αγοριου μας! Φαρδια πουλοβερ με χοντρη πλεξη για τις πολυ κρυες μερες σαν τη σημερινη !!!




Διαλεξτε πουλοβερ σε nude ουδετερες αποχρωσεις για να πηγαινουν με ολα μας τα ρουχα!!Ειναι ομορφα ταιριαζουν σε ολα τα χρωματα μαλλιων και επιδερμιδας...και το βασικοτερο δεν φευγουν ποτε απο τη μοδα!!!






Για τις πιο τολμηρες που θελουν και αγαπουν τα εντονα ακομα και φλουο χρωματα στα ρουχα τους ακομα και το χειμωνα... δεν εχουν παρα να επιλεξουν κατι τετοιο. Color-up the winter!!!






Πουλοβερ με ριγες , ρομβους, χαριτωμενα σχεδια....και  θα σταθω εδω μιας και πλησιαζουν οι γιορτες και θα σας ρωτησω, τι θα λεγατε για ενα πουλοβερ με σχεδια σε christmas mood που ειναι παρα πολυ στη μοδα????Το τελευταιο καιρο τα βλεπω παντου, μου αρεσουν πολυ και σας παρουσιαζω μερικα!








Επισης πολυ μοδα ειναι τα πουλοβερ ζιβαγκο η αυτα με τους μεγαλους γιακαδες!!!Μας προστατευουν απο το κρυο και γλιτωνουμε το κουβαλημα ενος κασκολ!!!



Πουλοβερ σε boho στυλ με πολυχρωμα σχεδια, που φετος ειδικα βλεπουμε πολυ!!!!



Τελος αφησαμε τα πουλοβερ με πιο elegant λεπτη και λεια υμφανση , ισως και λιγακι πιο ακριβα, με ομορφες λεπτομερειες που φοριουνται ακομα σε μια βραδυνη μας εξοδο!!! 
Γιατι ακομα και τα πουλοβερ μπορει να ειναι κομψα!!!





Οπως και να το κανουμε τα πουλοβερ για το χειμωνα ειναι οπως τα t-shirts για το καλοκαιρι...τα πιο ευκολοφορετα ρουχα που ολοι τα εχουμε στη ντουλαπα μας!!! Ταιριαζουν και τζιν , παντελονια, κολαν φορμες, μεχρι και φουστες!!Κυκλοφορουν σε μακρια , πιο κοντα αναλογα με το σωματοτυπο της καθε γυναικας, σε πιο χοντρα η λεπτα αναλογα με το καιρο!!!

Δεν εχουμε λοιπον παρα να προστατευτουμε απο το κρυο ... με στυλ !!!!!!!!!!!!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.