Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Φυσικη Λευκανση Δοντιων!!


Και σε ποια δεν αρεσουν τα ολολευκα δοντια κι ενα αστραφτερο χαμογελο???Ποσο ομως αυτο ειναι αφικτο για ολες εμας που καπνιζουμε η πινουμε αρκετους καφεδες??Τα δοντια μας αργα η γρηγορα οσο καλα και να τα βουρτσιζουμε θα τα δουμε να κιτρινιζουν.. Η πρωτη σκεψη που σου περναει απo το μυαλο ειναι η λευκανση..ναι ειναι μεν μια λυση η οποια ομως κοστιζει αρκετα και σε πολλες περιπωσεις μαλιστα εχει κατηγορηθει οτι χαλαει το σμαλτο των δοντιων...επιπλεον ειναι μια διδικασια που θα πρεπει να επαναλαμβανεις συνεχεια!!!Γι αυτο συγκεντρωσα ολους τους τροπους λευκανσης των δοντιων με φυσικα προιοντα που ολοι η εχουμε σπιτι μας η μπορουμε να προμηθευτουμε απο το σουπερμαρκετ της γειτονιας μας με πολυ λιγα λεφτα!!!Δοκιμαστε τους και χαμογελατε με μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση απο ποτε!!

1) Μαγειρικη σοδα με λεμονι!!!Μια κουταλια σοδα με 3 σταγονες λεμονι αρκουν!!!Κανε μασαζ με την οδοντοβουρτσα σου και ασε για 10 λεπτα!!!!
(Το ιδιο μειγμα μπορεις να το απλωσεις στο δερμα σου για να καταπολεμησεις τη λιπαροτητα και τα σπυρακια)
Εναλλακτικα μπορεις να ριξεις στην οδοντοκρεμα σου μερικες σταγονες λεμονιου η σοδας και τα βουρτισεις τα δοντια σου!!!


2)Αλατονερο!!Ειδικα το θαλασσινο αλατι βοηθαει ακομα περισσοτερο!!!Κανε καποσες πλυσεις με αυτο και στη συνεχεια ξεπλυνε!
Εναλλακτικα μπορεις να το κανεις με λεμονι και αλατι!


3)Πορτοκαλοφλουδα!! Τριψε τα δοντια σου με μια φλουδα απο πορτοκαλι!Γενικοτερα τα φρουτα που ειναι οξινα βοηθουν τοσο στη λευκανση τοσο του δερματος οσο και των δοντιων!


4)Μηλοξιδο!Βουτηξτε την οδοντοκρεμα στο μηλοξιδο και καντε ελαφρυ μασαζ στα δοντια!!Επαλαβετε αρκετες φορες.

5) Φραουλα!!Εκτος απο υπεροχη γευση η φραουλα βοηθαει και στη λευκανση των δοντιων! Διαλεξτε μια ωριμη φραουλα λιωστε την και προσθεστε λιγο απο τη μαγειρικη μας σοδα!! Βουρτιστε καλα!!

Τροφες που επισης βοηθανε πολυ ειναι το γαλα,το γιαουρτι, το τυρι, τα κρεμμυδια,τα μηλα, το μπροκολο, τα καροτα και οι ξηροι καρποι ειδικα οι ηλιοσποροι!!!

Προσοχη μην κανετε υπερβολικη χρηση!!!
Καλη επιτυχια και μη ξεχνατε να χαμογελατε !!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.