Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Dear Scarf...



Θυμάστε όταν ήσασταν μικρές που σαν κυνηγούσε η μαμά σας το χειμώνα -ή όταν άρχιζαν τα κρύα να πιάνουν,να σας βάλει το κασκόλ για να μη .....πουντιάσετε; Ε αυτό που τώρα το αγοράζεις με τη σέσουλα κ σε βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν σε ένα total black ντύσιμο, έτσι για σπάσεις τη μαυρίλα; Ε αυτό το λένε και φουλάρι, πασμίνα ή και κασκόλ... 

Ναι ναι δεν είναι τάση κτλ, πάντα ήταν αναπόσπαστο κομμάτι ενός ντυσίματος το χειμώνα ...στο λαιμό -και το καλοκαίρι ίσως στο κεφάλι για κάποιες( και γιατί όχι; Τολμάς;)
Θα το δεις σε ότι χρώμα και σχέδιο μπορεί να σκέφτηκε κάποιο αρρωστημένο μυαλό- σπόντα για τις νεκροκεφαλές, αγόρασα κ εγώ θα το πω....!
Μάλλινο , μεταξωτό, πολυεστερικό ,από βισκόζη κ ότι άλλο θες.
Τιμές θα βρεις ,ειδικά τώρα που ξεκίνησαν εκπτώσεις, από 2,99€, 3.99€ έως 10€ στα πιο οικονομικά καταστήματα, και όσο πιο μάρκα το θες να είναι τόσο πιο ακριβά θα το πληρώσεις (μαζέψου λίγο κρίση έχουμε...)
Τώρα αν το θες στο γούστο σου και μάλλινο μπορείς να το κάνεις και μόνη σου, ρώτα τη μαμά σου τη γιαγιά σου μια γειτόνισσα και θα σου μάθουν τη τέχνη... (η τέχνη θα σου κοστίσει από 10 € και άνω ανάλογα χρώμα ποσότητα κτλ)Μάθε τέχνη κ αστηνε κι αν πεινάσεις........













































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.